Τα πάντα γύρω από το κρασί και την κουλτούρα του

Εργαζομαστε σκληρα για να ετοιμασουμε το καλυτερο blog για κρασι, συντομα

  • 00

    Μερες

  • 00

    Ωρες

  • 00

    Λεπτα

  • 00

    Δευτερολεπτα

εγγραφειτε για να ειστε ο πρωτος που θα το μαθει οταν ειμαστε ετοιμοι

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Τρύγος 2017: Ρόδος, με εξαιρετικό χαρακτήρα οι οίνοι


Το ήπιο και ξηρό καλοκαίρι με τα δροσερά μελτέμια στη Ρόδο, έδωσαν υγιέστατα σταφύλια με πολύ καλή ωρίμαση και διακύμανση του σακχαρικού τίτλου από 12 έως 14,5 Be, ανάλογα με την ποικιλία και την περιοχή.
H παραγωγή του 2017 στο νησί ήταν μειωμένη κατά 6 % σε σχέση με την παραγωγή του 2016, γεγονός που οφείλεται στο μειωμένο επίπεδο παραγωγής κατά 7 % της ερυθρής ποικιλίας Μανδηλαριά.
Οι επιλογές ποιοτικών αμπελώνων, καθώς και αμπελώνων που εγκαταστάθηκαν την τελευταία δεκαετία αναμένεται να προσδώσουν εξαιρετικούς χαρακτήρες στους αφρώδεις και τους ήσυχους οίνους της μεγαλύτερης οινοβιομηχανίας του νησιού , της ΚΑΙΡ.
Οι τιμές παρέμειναν σταθερές στα περσινά επίπεδα, είναι όμως σχετικά υψηλότερες από τις επικρατούσες στις μεγάλες αμπελουργικές ζώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.