Τα πάντα γύρω από το κρασί και την κουλτούρα του

Εργαζομαστε σκληρα για να ετοιμασουμε το καλυτερο blog για κρασι, συντομα

  • 00

    Μερες

  • 00

    Ωρες

  • 00

    Λεπτα

  • 00

    Δευτερολεπτα

εγγραφειτε για να ειστε ο πρωτος που θα το μαθει οταν ειμαστε ετοιμοι

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

2 έως 4 Μαρτίου οι Detrop και Oenos


Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Food Bars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τo Wine Bar και η Γωνιά των Εκθετών είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στις Detrop & Oenos.

H βιομηχανία τροφίμων-ποτών με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις.
Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.

Στην προηγούμενη διοργάνωσή τους, το 2017, ο «παλμός» της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών χτύπησε δυνατά, με τις δύο εκθέσεις να καταγράφουν συνολική αύξηση κατά 15% στους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015
Παράλληλα, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επιμελείται το πρώτο University-Business Conference (UBC), όπου επιδίωξη είναι να έρθουν κοντά φορείς από τον χώρο των επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τα logistics, τα διεθνή οικονομικά και το εμπόριο, τους ανθρώπινους πόρους και τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις εξαγωγές, τα πληροφοριακά συστήματα-e business, την τεχνολογία τροφίμων, τα ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο τηλ: +30 2310 013 245 και το email: xsarman@mkt.teithe.gr  

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης.

Ωράριο λειτουργίας:

Σάββατο 2/3 – Κυριακή 3/3 > 10:00πμ-20:00μμ

Δευτέρα 4/3 > 10:00πμ-18:00μμ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.