
Ο Γιάννης Βογιατζής δημιούργησε αυτή την ετικέτα με την επισήμανση ''new generation moschofilero''και ομολογώ πως με κέντρισε ο προσδιορισμός του κρασιού. Τι να εννοεί ο ποιητής αναρωτήθηκα.
Λαμπερό, διαμπερές αχνοκίτρινο χρώμα με λιγότερο ανθικά αρώματα, κυρίαρχο στοιχείο στα περισσότερα μοσχοφίλερα, και έντονα φρουτώδη χαρακτήρα με πεπόνι, λεμόνια, γκρέιπφρουτ και άλλα εσπεριδοειδή να κυριαρχούν στη μύτη αλλά και στο στόμα. Σώμα ελαφρύ, δροσιστική αίσθηση, χαμηλόβαθμο αλκοόλ και ικανοποιητική ξηρότητα αποτελεί ιδανικό σύντροφο για ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Η επίγευσή του είναι μικρής διάρκειας με φρουτώδη γεύση ενώ στα θετικά του κρασιού είναι η πολύ καλή τιμή του. Μάλλον ο παραγωγός του μαζί με την συμπίεση των συνήθως εκρηκτικών αρωμάτων του μοσχοφίλερου συμπίεσε και την τιμή!!!
Διαφορετική προσέγγιση με χαμηλό κόστος κτίσης. Θεωρώ πως αξίζει μια δοκιμή για την διαφορετικότητά του αλλά και για το συνολικό πακέτο. Απλά μια επισήμανση για το όνομα του κρασιού, υπάρχει ίδιας ονομασίας ετικέτα από Αθήρι βιολογικής καλλιέργειας από το Κτήμα Τζιβάνη στη Ριτσώνα το οποίο είχα την τύχη να επισκεφτώ πριν από τρία χρόνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου